5 tegn på at daten er en å satse på 💙

5 tegn på at daten er en å satse på 💙

5 tegn på at daten er en å satse på 💙

Mistenker du at du har møtt din soulmate i GoodOnes-appen? Her er 5 tegn på at du sannsynligvis har truffet den rette 👇🏼👇🏼:

◼️ Allerede tidlig i forholdet er dere trygge og komfortable sammen. Med en ekte soulmate kjenner man det ofte med en gang – som om dere har kjent hverandre i en evighet.

◼️ Dere føler at dere får frem det beste hos hverandre til tross for at dere er forskjellige. Dere lærer av hverandre og utfyller hverandre.

◼️ Dere har samme mindset og syn på livet. For å fungere sammen er det viktig at man i stor grad deler verdier og syn på livet. Du og din sjelevenn føler at livene deres er som skapt for hverandre, og vet nøyaktig hvor dere skal og hvordan dere vil leve – og selvsagt er planen å alltid gjøre det sammen.

◼️ Dere trenger ikke å gjøre dere til. Din sjelevenn er din beste venn og lagspiller. Det er personen du føler deg aller mest komfortabel med, og som du kan vise dine rareste og mest plagsomme egenskaper til.

◼️ Dere får frem hverandres beste sider. Dere lærer av hverandre, og føler at motsetningene gjør dere til bedre individer og sterkere lovers.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play