Dette leter nordmenn etter når de dater på mobil

Dette leter nordmenn etter når de dater på mobil

Dette leter nordmenn etter når de dater på mobil

Hva leter nordmenn etter når de dater?

I følge en ny YouGov-undersøkelse er personlighet og utseende viktigst for både menn og kvinner når de leter etter noen på mobil eller på nett.

Den tiltenkte partnerens karriere spiller derimot veldig liten rolle for begge kjønn.

Last ned appen her helt gratis!
Jeg har iPhone »
Jeg har Android-mobil »

Det er den nye norske datingappen GoodOnes som står bak undersøkelsen som utreder nordmenns datingvaner, og appen gjør det lettere enn noensinne å ta riktige valg i datingjungelen. Hos GoodOnes premieres nemlig brukerne som har en god og velskrevet profil i tillegg til brukere som har god oppførsel.

Artigere og bedre dating

I følge YouGov-undersøkelsen tror hele 79% av de spurte at det er lettere å treffe noen på en datingapp som har disse funksjonene.

Det skal lønne seg å være en GoodOne. Hos oss premieres brukere som er trivelige mot hverandre og som har lagt ned tid på å utarbeide sin profil. Det mener vi leder til bedre og artigere dating.

-Andreas Bengtsson, daglig leder og gründer av GoodOnes.

For hva leter vi egentlig etter når vi dater? Personligheten er faktisk den viktigste egenskapen for både kvinner (82%) og menn (69%) når man dater på nettet eller på mobil.

Sjekk hvilke single som bor i nærheten av deg – last ned GoodOnes gratis her!
Jeg har iPhone »
Jeg har Android-mobil »

Bare viktig for kvinner

På en god andreplass kommer utseende, en egenskap som er viktig for 63% menn og 52% kvinner. Å ha et bra profilbilde er altså en nødvendighet for å finne riktig match. En egenskap som derimot veldig få bryr seg om er jobb og karriere. Bare 27% av kvinnene og 22% av mennene syns det er viktig. Språket ditt og tonen i samtalen på chatten er derimot veldig viktig om du vil date en kvinne, for 46% av kvinnene mener dette er en viktig egenskap. Blant menn er det bare 25% som mener at dette er viktig.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play