Fra sveip til date – slik gjør du

Fra sveip til date – slik gjør du

Fra sveip til date – slik gjør du

Sveip-tommel og mobilnakke? Time for some action og koselige høstdater. ❤️

Slik går du fra sveip til date:

  • Sveip mange og bruk funksjonen SveipMelding. Hold flest mulig dører åpne. Høyre-sveip alle som du synes ser koselige ut. Det er jo alltid fint med nye kontakter, ikke sant? Vil du maksimere sjansene tar du også med en koselig SveipMelding.

  • Vær tydelig på hva du søker etter. Fortell hva du søker, og hva du IKKE søker etter. På den måten slipper både du og de du sender meldinger til å kaste bort tid på noe som er dømt til å mislykkes fra starten av.

  • Avtal raskt en date. Senest to uker etter den første meldingen. Det kan være nok med et raskt møte over en kopp kaffe, for å se om kjemien mellom dere er til stede. Det viktigste er at dere får sjansen til å se hverandre, og kjenne etter om dere kan passe sammen.

  • Time to move on? Hvis noen i appen er trege med å svare, eller kommer med dårlige unnskyldninger for ikke å møtes, er det på tide å gå videre. Det er tusenvis av single der ute – bare fortsett å sveip.

  • Vær ærlig og still mange spørsmål. Vær oppriktig interessert i den du sender meldinger til – det blir alltid satt pris på. Personer som stiller mange spørsmål, og viser god oppførsel vil man som oftest treffe.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play