Slik krydrer du opp hjemmedatingen ❤️

Slik krydrer du opp hjemmedatingen ❤️

Slik krydrer du opp hjemmedatingen ❤️

På tide å legge bort kosebuksa, og gjøre en innsats for kjærligheten? Her er fem enkle tips som tenner gnisten på hjemmekveldene.

Akkurat nå skal vi jo ikke treffe den nye flammen hjemme, og på de første datene er det best å møtes utendørs. Men hvis du og din GoodOne har tatt forholdet et steg videre kan det være på tide å få fart på hjemmedatingen. Når vi ikke lenger kan gå ut på morsomme og koselige dater er det lett å bli sittende foran Netflix og spise ostepop med sin utvalgte – i de samme koseklærne dere har gått med siden mars..

5 måter å krydre opp hjemmedatingen på 👇🏻:

 Planlegg en helaften. Planlegg kvelden ordentlig, og lag et opplegg som om dere er ute på date. Gjør klar en aperitiff, en morsom aktivitet (spillkveld, kanskje?), kaffe og dessert og så videre så føles det mer som en opplevelse.

Sett tema for kvelden. Hva med en italiensk kveld? Gå all in med musikk, klær osv.

Gå på museum eller konsert digitalt. Det finnes mange spennende digitale måter å oppleve kultur på!

Ha en smakekveld. Ordne med vinsmaking, ostesmaking, sjokoladesmaking… Ja, det er nok av godsaker å prøve!

Lag et avansert måltid sammen. Matlaging er en perfekt anledning til å bli bedre kjent med daten din! Spesielt hvis dere anstrenger dere litt og lager noe annet enn en klassisk pasta med pesto. Hva med å lage deres egen sushi, eller rulle deres egne vietnamesiske vårruller?

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play