Bli en GoodOne – 6 gode tips

Bli en GoodOne – 6 gode tips

Bli en GoodOne – 6 gode tips

Skulle du ønske at du var flinkere til å opprette god kontakt med andre? Skulle du ønske du var en herlig person som de aller fleste setter pris på? En skikkelig GoodOne, altså! Her er 6 tips du kan bruke.

  • Bli en god lytter. De aller fleste liker å bli lyttet til. For å være en god lytter – vær til stede og vis at du virkelig hører hva personen sier.

  • Vis at du ser daten din. Bekreft personen. Vis at du hører hva han eller hun sier, bekreft personen, vis sympati og vær oppmerksom på de små detaljene.

  • Husk detaljene. Hvis daten din forteller noe han eller hun skal gjøre fremover bør du følge opp og spørre hvordan det gikk. Spør hvordan han/hun har det i ferien, eller hvordan treningsøkten i lunsjen gikk.

  • Legg bort mobilen. Legg mobilen i lommen, eller vesken slik at den ikke tar oppmerksomheten din når du snakker med noen. Hvis du har den på bordet legger du den i det minste med skjermen ned. Vis at du er til stede.

  • Ikke vær sutrete. Det er sjelden morsomt å høre på noen som er negative. Prøv å hold en positiv tone selv om dere diskuterer noe du ikke liker så godt.

  • Ikke overta samtalen. Selv om du har de beste historiene bør du også gi andre muligheten til å snakke. Tenk på hvor mye du snakker, og husk å inkludere andre i samtalen. Still spørsmål og inviter inn til diskusjon!

    Lykke til! ❤️ Mange flotte GoodOnes, legitimert med BankID, finner du som vanlig i GoodOnes-appen!

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play