Date i desember uten å treffes – slik kan det bli veldig bra

Date i desember uten å treffes – slik kan det bli veldig bra

Date i desember uten å treffes – slik kan det bli veldig bra

Desember blir ikke som vanlig i år. Som singel kan det føles ekstra vanskelig å ikke kunne møte andre, flørte og date. Men i dag vil vi oppfordre dere til å tenke nytt. Det ER faktisk mulig å innlede et forhold på avstand, og dere har god tid på dere. Det kan til og med bli veldig, veldig bra…

Noen tips til hvordan dere kan date uten å treffes:

❤️ Send mange meldinger! Dype forhold etableres jo ikke over natten, men gradvis. I mange tilfeller er en langsommere prosess bra, og fører til noe annet. Noe som virkelig betyr noe.

❤️ Etter en stund, når dere kjenner hverandre bedre… Begynn å sende små, korte filmklipp til hverandre! Inviter til omvisning hjemme, film den store pepperkakebakingen, eller vis frem noe annet du gjør hjemme.

❤️ Lær av alle parene som har avstandsforhold. Vær kreativ! Se en koselig julefilm sammen, og snakk samtidig over telefonen. Send blomster, håndskrevne brev og bilder fra hverdagen din.

❤️ Kanskje kjøper du en liten julegave til daten?

❤️ Snakk om fremtiden. Planlegg koselige drømmedater som dere kan se frem til!

Ja, det blir annerledes, men det kan også bli veldig bra. Det er nesten litt romantisk å skrive og lengte. Og kanskje har vi noe å lære av dette? Ingen flere «bruk-og-kast»-dater. Nå setter vi ned tempoet, begynner å bli ordentlig kjent og tar vare på hverandre, mer enn noensinne ❤️ I GoodOnes-appen finner du bare snille single som tar vare på deg i disse urolige tider.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play