Slik lykkes du på den første daten

Slik lykkes du på den første daten

Slik lykkes du på den første daten

«Skal vi ta en kopp kaffe?» fungerer like bra på mobilen som i det virkelige livet, mens en treningstime er det verste du kan foreslå som en aktivitet på den første daten.

Det viser en ny undersøkelse om nordmenns datingvaner som gjør det lettere enn noensinne å få match med riktig profil.

Last ned appen her helt gratis!

Jeg har iPhone
Jeg har Android-mobil

Forestill deg en dating-app som har funksjonalitet du er vant til fra tradisjonell mobildating, men som veier opp for mobildatingens store svakheter slik som dårlige og innholdsrike profiler, netthat og overgrep i form av dickpics og skitne forslag som du ikke har bedt om.
Svaret heter GoodOnes, den nye norske datingappen der en god oppførsel og en gjennomarbeidet profil belønnes, og der brukerne skal legitimere seg med mobil BankID for å sikre et godt og trygt datingmiljø.

En kopp kaffe er det sikreste valget

– Det skal lønne seg å være en GoodOne. Hos oss premieres brukere som er trivelige mot hverandre og har lagt ned tid på å utarbeide sin profil. Det tror vi vil lede til bedre og artigere dating, sier Andreas Bengtsson.
Når du matcher med riktig profil er det tid for det store øyeblikket, den store daten.


Men hva er egentlig et godt forslag til aktivitet på den første daten?
Ifølge en ny YouGov-undersøkelse om nordmenns datingvaner vinner tradisjon over kreativitet alle ganger. 56 prosent mener en kopp kaffe på kafè er den beste aktiviteten på den første daten.

Sjekk hvilke single som bor i nærheten av deg – last ned GoodOnes gratis her!

Jeg har iPhone
Jeg har Android-mobil

Aktivitetene du skal unngå

Blant kvinner får kafèdaten hele 62% av stemmene, mens 51% menn synes dette er et bra forslag.

Andre populære svar er å ta en spasertur (41%) eller gå på restaurant (37%), mens bare under en fjerdedel stemmer for å ta en øl sammen på en pub eller bar.

Det du derimot ikke bør foreslå er trening, siden bare 9% av de spurte i undersøkelsen mener det er en god aktivitet for den første daten.

Det man kan merke seg er at 10% mener at sex passer bra for den første daten. Her skiller likevel svarene seg mellom kjønnene. Bare 2% av kvinnene er enige, i motsetning til 17% av mennene.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play