5 viktige ting som tar datingen til neste nivå

5 viktige ting som tar datingen til neste nivå

5 viktige ting som tar datingen til neste nivå

Det er spennende og morsomt å date – men det kan også være komplisert og ikke føre til så mye.
Her er 5 tips til ting det er viktig å tenke på, og som vil ta datingen til et helt nytt nivå… ❤️

1. Kommuniser med SwipeMelding.
Mange er lei av høyresveiper som ikke betyr noe. Hvis du tilhører den kategorien som er ute etter et godt forhold så er det en dårlig idé å kaste bort tid på single som ikke vil det samme – og vice versa. Begynn med en gang å sende en hyggelig SwipeMelding til de single du liker, og det kommer garantert til å bli litt mer action på datingfronten. Vi lover!

2. Be openminded.
Prøv å date andre single enn dem du pleier å date, noen som ikke ser ut som dem du vanligvis faller for, eller som har helt andre interesser enn dem du forventer at din kjære skal ha. Senk rett og slett kravlisten, og tenk utenfor boksen. Det er helt klart verdt å teste!

3. Stol på magefølelsen!
Hvis det ikke føles riktig er det sannsynligvis ikke det heller. Det kan selvsagt være lurt å gå på mer enn én date for å se om daten stemmer overens med det du søker etter, men det å fortsette og date noen bare fordi du føler at du bør er aldri en vinnende konsept. Gå videre, og finn noen som virkelig får deg til å blomstre. You’re so worth it!

4. Dropp spillet.
Dropp det berømte spillet, og kommuniser tydelig og direkte om hva du vil og hvilke forventninger du har til forholdet mellom dere. Det å plutselig slutte å ta kontakt, og mer eller mindre gå opp i røyk kan ses på som en enkel utvei, men med hånden på hjertet – er det slik du selv ville likt å bli behandlet om situasjonen var omvendt?

5. Vis respekt og vær snill. Alltid.
I GoodOnes-appen oppfører vi oss hyggelig og respektfullt mot hverandre. Vi løfter hverandre frem, og velger å ikke dømme for raskt. Det blir så mye bedre sånn, ikke sant? ❤️❤️❤️

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play