For rask med å sveipe til venstre?

For rask med å sveipe til venstre?

For rask med å sveipe til venstre?

Er du en flittig venstresveiper som synes at neste partner skal ha ALT – ellers kan det bare være? Men så er du også den evige single… På tide å bytte taktikk – det er en stor risiko for at du går glipp av mange fine gullkorn underveis. Tenk slik, og prøv dette i stedet:

  • Prøv å senke de ytre kravene. Han/hun kan være en perfekt date selv om han/hun ikke er bosatt på Oslos vestkant.

  • Ikke alle er superflinke til å ta gode selfies. Men kan være bra likevel. Ok, han eller hun som skriver til deg har ikke det beste profilbildet du har sett. Men ikke døm for raskt! Gi personen en ærlig sjanse. Skriv litt med hverandre for å få en fornemmelse av om dette likevel kan være en interessant person. Det gjemmer seg mange herlige single bak trøtte profilbilder, vi lover!

  • Avtal raskt en date. Ikke alle er flinke til å flørte og skrive meldinger, men kan være kjempekoselige når man endelig møtes. Ta en rask kaffekopp for å se om det er kjemi. Det er alltid kjekt å treffe nye mennesker, uansett!

  • Anstreng deg! Pass deg for komfortfellen og tro ikke at alle kommer til å sende deg meldinger, eller at drømmepartneren kommer til å banke på døren en vakker dag… I de aller fleste tilfeller kreves det at man er åpen, aktiv og gir mange sjansen. Vær hyggelig! Spre litt kjærlighet i dag så kommer det masse tilbake – vi lover! ❤️❤️❤️

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play