«High season» hos GoodOnes – triksene som får deg til å stråle

«High season» hos GoodOnes – triksene som får deg til å stråle

«High season» hos GoodOnes – triksene som får deg til å stråle

Hvor godt føles det ikke å starte året med respekt og masse kjærlighet? ❤️ I GoodOnes-appen er det full aktivitet. Vi har samlet våre beste tips til hvordan du får flere høyresveip, og begynner å stråle som aldri før… Alt for at du skal ha de beste forutsetningene for et aldeles fantastisk kjærlighetsår!

Visste du at januar er en av årets beste måneder å date på? GoodOnes-appen fylles med massevis av nye single som har lovet seg selv å ta tak i kjærlighetslivene sine. Stadig flere har nå begynt å oppdage fordelene med å date med BankID, og utvalget er stort!

5 tips som vil gi deg flere høyresveip:

❤️ La 2021 bli det året du satser på virkelig gode bilder. Ikke bare ta fine selfies, men vær også raus med bilder som viser interessene dine.

❤️ Bruk GoodOnes-funksjonen SveipMelding. Ved å sende en liten melding med noen personlige linjer vil du få betydelig bedre uttelling på høyresveipene dine. Skriv gjerne noe personlig knyttet til det du leser, eller ser på bilder.

❤️ Våg å være personlig når du presenterer deg selv. Nesten alle skriver at de liker å reise, trene og være sammen med familien. Kan du komme på noe fint som gjør at du skiller deg ut?

❤️ Ikke gi flørten din skrivekrampe ved bare å spørre «Hva skjer?». Skriv heller hvorfor du ble nysgjerrig på denne personen, og kanskje om noe dere ser ut til å ha til felles. Still gjerne spørsmål og vær genuint interessert!

❤️ Vær tydelig på hva du vil. Er du ute etter et seriøst forhold, eller en kortvarig forbindelse? Skriv det i presentasjonen din for å finne personer som vil det samme som deg.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play