Om Schibsted

GoodOnes er en del av Schibsted Media Group

Schibsted Media Group er selskapet som står bak GoodOnes. Schibsted-gruppen er ikke bare det største mediehuset i Norge, men i hele Norden. Selskapet eier blant annet landets desidert største nettside – VG Nett. I tillegg er mediebedriften eier av andre, store norske mediehus, inkludert Bergens Tidende og Aftenposten. Ser man mot utlandet så er Svenska Dagbladet også eid av Schibsted, noe globale markedsplasser på nett som Blocket.se og FINN.no også er.

GoodOnes eies av datterselskapet Mötesplatsen i Norden AB.

Selskaper i Schibsted Media Group

FINN

FINN.no er den største Markedsplassen i Norge, og gjør det enkelt både for selger og kjøper enten det dreier seg om salg av bolig, bil eller noe gammelt skrot fra garasjen. FINN driver også flere andre populære tjenester som FINN Shopping hvor du kan handle nye ting og FINN Småjobber. FINN er heleid av Schibsted Media Group.

VG

VG.no er Norges mest leste avis og besøkte nettsted. Over 2 millioner nordmenn besøker hver dag VG.no for nyheter, underholdning og god gravejournalistikk. . VG satser på en kombinasjon av stoff innenfor underholdning, nyheter og mer dyptgående journalistikk.

Motesiden Minmote, næringslivsavisen E24, og tjenesten Dine Penger er også deler av VG.

Bergens Tidende

Bergens Tidende er den største mediebedriften på Vestlandet, og selskapet eies av Schibsted. Kombinerer man papiravisen og nettavisen til Bergens Tidende – eller BT som mediehuset også omtales som – så når selskapet ut til intet mindre enn 70% av den voksne befolkningen i Bergen og omegn.

Aftenposten

Schibsted eier ikke bare landets største nettavis, men også den eldste avisen i Norge. Aftenposten ble etablert så langt tilbake som i 1860, og het den gang Christiania Adresseblad. Allerede i 1861 ble avisen omdøpt til Aftenposten, som dekker nyheter både innen- og utenriks, med spesielt fokus på Oslo, med satsninger som Osloby og Restaurantguiden som omtaler et stort antall av spisesteder i Oslo.

Stavanger Aftenblad

Stavanger Aftenblad, som oftest bare Aftenbladet på folkemunne, er det største mediehuset i den sørlige delen av Vestlandet. Mediehuset ble etablert i 1893 og er i dag heleid av Schibsted-gruppen.

Fædrelandsvennen

Fædrelandsvennen er regionavisen for Sørlandet. Med over 200 ansatte er selskapet den ledende mediebedriften på Sørlandet.

Selskaper i Schibsted Vekst

Schibsted Vekst (Schibsted Growth) er et investeringsselskap underlagt Schibsted Media Group. Selskapet har som formål å investere i gode ideer, folk og prosjekter. Schibsted Vekst investerer og kjøper opp selskaper både i Norge og Norden for øvrig.

Lendo

Schibsted eier Lendo – en av landets aller mest populære sammenligningstjenester for forbrukslån. Lendo tar imot søknader fra privatpersoner på lån, og sender den videre til over 15 samarbeidende banker. Tjenesten er helt gratis å bruke og tar daglig imot flere hundre søknader fra nordmenn som ønsker å spare mest mulig penger ved opptak av lån..

KickBack

KickBack er et fordelsprogram for netthandel hvor du får penger tilbake, eller cashback som det også kalles, i mer enn 300 norske og utenlandske nettbutikker. Det er helt gratis å bli medlem og KickBack betaler ut opptjent cashback rett til din bankkonto. Her er det mye å spare! KickBack har også ansvaret for VG Rabattkoder, Norges største nettside for rabattkoder, salg og gode deals.

Prisjakt.no

Prisjakt.no er Norges største tjeneste for prissammenligning.. Selskapet er heleid av Schibsted, og indekserer hver eneste dag flere millioner produkter på tvers av ulike butikker slik at du enkelt finner riktig produkt til lavest mulig pris.

Let’s Deal

Et annet Schibsted-eid selskap som gjør det enkelt å spare penger på gode produkter, er Let’s Deal. Formålet med denne tjenesten er å forhandle frem gode avtaler med leverandører av alt fra klokker og reiser til restauranter og godteri.

Mittanbud

Hvis du leter etter etter en god håndverker er Mittanbud stedet du begynner. Mittanbud er Norges største anbudstjeneste for alt fra håndverkere til eiendomsmeglere Tjenesten er landets største anbudstjeneste, og her finner du både håndverkere, webdesignere, eiendomsmeglere og mer til. I tillegg til at man enkelt kan innhente flere tilbud, så kan man også vurdere anbudene i forhold til kvalitet og fornøydhet hos tidligere kunder.

Styletime

Styletime er en norsk tjeneste med formål om å gjøre det enkelt å finne frisør- og/eller skjønnhetssalonger i nærheten av deg. Målet er at du som kunde enkelt skal kunne finne riktig behandling, og samtidig sammenligne priser og tilbud.

Møteplassen

Møteplassen.no er et perfekt sted for deg som er singel og som vil prøve single dating på nettet. Møteplassen har siden 2003 gjort det enkelt for single nordmenn å finne seg en partner. Gjennom det Schibsted-eide selskapet har over 140 000 kvinner og menn funnet seg en partner.