5 tegn på at høyresveipen er din soulmate

5 tegn på at høyresveipen er din soulmate

5 tegn på at høyresveipen er din soulmate

Hvordan vet du at den flotte høyresveipen virkelig er den rette for deg? Her er 5 tegn på at du har truffet din soulmate.

1. Du føler deg trygg når dere møtes
Du skal kjenne deg rolig i nærheten av partneren din. I starten er det jo alltid litt pirrende, men når dere har sett hverandre en stund skal dere være komfortable med hverandre og tryggheten skal bare være der.

2. Samme grunnverdier
Hvilken TV-serie dere skal se på, eller om dere bruker melk i kaffen – det er man kanskje ikke alltid enige om. Og det er helt greit. Men verdier og viktige ting bør dere likevel ha til felles.

3. Du kan ikke se deg selv med noen andre
Det at du ikke kan tenke deg å være sammen med noen andre er et veldig tydelig tegn på at du er med akkurat den rette personen for deg. Hvis du ofte tenker på andre, eller føler at det ville være interessant å møte andre så er det ikke rett…

4. Dere unner hverandre egentid
Egentid er et grunnleggende behov i ethvert forhold. Enten det dreier seg om padling to ganger i uken, eller en jentekveld på byen så respekterer dere hverandres behov for å være selvstendige og stå på egne ben.

5. Dere tør å være ærlige
Ærlighet er alfa og omega i et forhold. En god partner får deg til å føle deg komfortabel med å dele følelsene dine. Den andre vil aldri dømme deg, eller få deg til å føle deg rar for noe du føler.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play