6 tips: Slik får du flere matcher

6 tips: Slik får du flere matcher

6 tips: Slik får du flere matcher

Optimere datingen din i GoodOnes-appen – i dag tipser vi deg om hvordan du får flere herlige matcher!

Slik får du flere gode matcher 👇🏼:

❤️ Skriv en kort, men konsis presentasjon. Prøv å være ærlig, interessant og litt morsom. Fatt deg i korthet. Viktigst av alt – ikke la denne delen stå tom!

❤️ Send flere SveipMeldinger! Single som sender en liten melding samtidig som de høyresveiper får betydelig flere matcher siden de raskt og enkelt blir litt mer personlige. Altså – IKKE vær snål med SveipMeldinger i GoodOnes-appen!

❤️ Ha flere flotte bilder av deg selv. Du bør ha fem bilder av deg selv i profilen. Bildene må være tydelige og lyse. Ikke last opp gamle bilder – de må maksimalt være ett år gamle. Velg bilder der du er i forskjellige miljøer og situasjoner, og bilder der du faktisk gjør noe som sier noe om deg (ingen toalett-selfier please).

❤️ Skaff deg en jury. Få hjelp av noen venner som kan rangere bildene dine fra best til dårligst, og gi deg tilbakemelding på teksten din. Ha det beste bildet først!

❤️ Ta initiativ. Nøkkelen til å få svar på meldingene dine er å begynne med noe mer originalt enn «Hei!». Du må anstrenge deg mer enn dette hvis du faktisk er interessert i å treffe personen.

❤️ Ingen vil ha en brevvenn. Ikke skriv til hverandre for lenge. Merker du at det er interesse fra begge sider bør du prøve å få til en date før det renner ut i sanden.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play