”Alt som er bra med nettdating – minus det ekle og kjedelige”

”Alt som er bra med nettdating – minus det ekle og kjedelige”

”Alt som er bra med nettdating – minus det ekle og kjedelige”

Tenk deg en datingapp der bra oppførsel og en god profil belønnes og der brukerne må legitimere seg med BankID for å minimere dårlig oppførsel og trakassering.

Nettopp dette får du med GoodOnes – den nye datingappen det norske folket har etterspurt.

– Alt som er bra med å treffes på nett minus det ekle og kjedelige. Ha det bra douchebags! sier den 25 år gamle GoodOnes-brukeren Amanda om appen.

Last ned appen her helt gratis!
Jeg har iPhone »
Jeg har Android-mobil »

En fersk YouGov-undersøkelse om nordmenns datingvaner viser skremmende tall når det kommer til dating på nett og mobil. Hele 39% av kvinnene som ble spurt og har brukt tradisjonelle datingsider eller apper har følt seg utrygg. 37% har følt seg lurt, 26% har følt seg forulempet og hele 75% har følt seg forulempet etter å ha mottatt bilder eller invitasjoner de ikke har bedt om. I samme undersøkelse er det også tydelig at nordmenn etterlyser en ny datingapp, som aktivt motarbeider dårlig oppførsel og sikrer brukernes trygghet.

Den første appen av denne typen

61% tror at datingen blir mer seriøs med en app der brukerne får legitimere seg med for eksempel BankID. 34% tror at det minsker andelen uønskede bilder og invitasjoner og 35% tror at det generelt medfører bedre oppførsel.
Hele 79% av de som har svart i undersøkelsen tror at det er lettere å treffe noen på en datingside eller app der god oppførsel og velskrevne profiler faktisk premieres.
Og det er akkurat det GoodOnes leverer.
Den nye norske datingappen er den første av denne typen app der brukerne må legitimere seg med BankID – en god måte å ta bort svindelprofilene fra datingmiljøet.

Sjekk hvilke single som bor i nærheten – last ned GoodOnes gratis her!
Jeg har iPhone »
Jeg har Android-mobil »

Får bare meldinger fra gutter jeg liker

GoodOnes premierer også god oppførsel og velskrevne profiler. Dess bedre du oppfører deg, desto lettere blir det å treffe noen.

– Det skal lønne seg å være en GoodOne. Hos oss premieres brukere som er greie mot hverandre og har lagt ned tid i utformingen av sin profil. Det kommer til å føre til bedre og artigere dating, sier Andreas Bengtsson, daglig leder og gründer av GoodOnes.

Og brukerne hyller allerede GoodOnes unike app.

– Alt det som er bra med å treffes på nett minus det kjedelige og ekle. Ha det bra douchebags! sier Amanda, 25, og får medhold av Kira, 20.

– Deilig å slippe de som bare vil rote rundt, samtidig som det er bra med dobbelmatch. Får bare meldinger fra gutter jeg liker, sier hun.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play