Menn vil ha sex – kvinner søker kjærlighet

Menn vil ha sex – kvinner søker kjærlighet

Menn vil ha sex – kvinner søker kjærlighet

En fersk YouGov-undersøkelse avslører nordmenns datingvaner. Resultatet er tydelig – menn er ute etter sex mens kvinner søker kjærlighet.

Samtidig etterspør flere sikrere og tryggere alternativer til appdating.

– Hos oss premieres brukere som er greie med hverandre, sier Andreas Bengtsson, daglig leder for den nye datingappen GoodOnes som har nulltoleranse mot netthat og trakassering.

Last ned den nye appen her helt gratis!
Jeg har iPhone »
Jeg har Android-mobil »

Har du noen gang datet via en app på mobilen? Da er du langt ifra alene. 54% av nordmenn i alderen 18 til 40 år har prøvd det ifølge en fersk YouGov-undersøkelse gjort på oppdrag fra GoodOnes, den første datingappen i Norge der alle brukere er legitimert ved hjelp av BankID. Undersøkelsen avslører også mye om våre datingvaner og preferanser. Det er også et skille mellom kjønn – i alle fall når det kommer til sex og kjærlighet. Hele 45% av menn oppga at formålet med nettdating var sex, og 17% oppga av sex var den beste aktiviteten på den første daten. I motsetning oppga 16% kvinner at formålet med nettdating er sex, og 2% av de mener sex er en foretrukken aktivitet på den første daten.

Chatten er viktigere enn utseendet

Kvinnene rangerer kjærlighet høyere enn menn og ser på, i motsetning til det andre kjønn, uttrykksformen i chatten som viktigere enn utseendet. Begge gruppene vurderer likevel personlighet høyt og er ikke fremmed for å drømme om kjærlighet. For de litt eldre, i aldersgruppen 35-40 år, er et bankende hjerte viktig. 69 % oppga at formålet med nettdating er å finne kjærligheten, mens 51% i aldersgruppen 18-24 ga samme svar. Undersøkelsen viser også hva vi helst gjør på den første daten. Den mest populære aktiviteten er å gå på kafé, ta en spasertur eller gå på restaurant. Nesten 1 av 4 går helst på en bar for å møtes, mens relativt få vil gjøre noe fysisk, som å trene.

Sjekk hvilke single som er i nærheten – last ned GoodOnes gratis her!
Jeg har iPhone »
Jeg har Android-mobil »

 App med nulltoleranse mot netthat

Mange av de norske nettdaterne etterspør også sikrere og tryggere alternativ der brukerne må legitimere seg. Over halvparten av de spurte tror at datingappene blir mer seriøse, med mindre uønskede bilder og ærligere profiler, dersom brukerne må legitimere seg med eksempelvis BankID.

– Vi som har utviklet GoodOnes har jobbet i datingbransjen i mange år, og har sett et klima med trakassering, trusler og uønskede nakenbilder. Vi var ganske frustrert over dette og har derfor laget en app med nulltoleranse mot netthat og trakassering, sier Andreas Bengtsson, daglig leder for GoodOnes.

Dessuten tror over 60% av det blir lettere å møte noen om det finnes krav til fakta i profilene og dersom positiv oppførsel belønnes.

– Det skal lønne seg å være en GoodOne. Hos oss premieres brukere som er greie mot hverandre og har lagt ned tid på å utarbeide sin profil. Det håper vi vil føre til bedre og artigere dating, sier Andreas Bengtsson.

Last ned GoodOnes appen nå!

Last ned fra App Store Last ner fra Google Play